Steg med 400-fold i 10 år, hvad Chance har nye øjne fange?I 2015, indtægter af 164 millioner yuan, nettofortjenesten på mere end 40 millioner yuan, som en virksomhed, nye OTC-markedet, nye øjne virksomhedernes præstationer er ikke ringere end nogle A-share virksomheder. Og ti år siden, da virksomheden blev grundlagt i Tongji Universitet National University Science Park, dens årlige indtægt var kun 37 mio.

Startet af digitale løsninger i oftalmologiske udstyr, en serie af oftalmologiske udstyr er i show room med nye øjne. Grundlægger og formanden Mr. Tang Delin fortalte forskergruppe, han startede virksomheden med digital fundus kamera.

Mere end et årti siden, da de digitale kameraer påvirker den traditionelle film, marketing, blev det svært for oftalmologiske hospitaler til at give film for patienter. Vidne dette, som en equipmentmaintenanceworker i en oftalmologiske hospital, en tanke kom til Mr. Tang: oprette digitale løsninger til traditionelle film fundus kamera. En vellykket transformation af fundus kamera fra nondigital signal til digitalt signal, ikke kun lavet dyrt udstyr fortsætte arbejdet, men også bragte en indkomst af 20000 RMB til Mr.Tang. Med indsigt i forretningsmuligheden, Mr.Tang trådte tilbage og startede sin egen virksomhed.Mr. Tang: "disse udstyr var ved at blive fjernet fra hospitaler, der ville have brugt 500 tusind om digitale maskiner. Men vi ony 80 tusinde at gøre maskinerne digital. På denne måde, en stor mængde af omkostningerne vil blive gemt og vi kan holde drift afhandlinger maskiner. Og det vil også spare meget tid for læger da ingen mere film skal udskrives."Før 2015 er alle fundus kameraer på hospitaler film-type, 1200 enheder i Kina og 10000 enheder i hele verden. Nu, har markedet for digitale fundus kameraer udviklet helt.

I øjeblikket nye øjne konfronterer et nyt problem: hvad man skal gøre næste? Mr. Tang sigter mod en anden oftalmologiske maskine — — spaltelampe. Spaltelampe er et nødvendigt udstyr for oftalmologiske undersøgelse. Før vi gør det digitale, er der 12000 enheder i Kina og 50000 enheder i hele verden. Hvis digitale transformation er lavet af omkostningerne ved 30 tusind yuan for hver enhed, er markedets størrelse 1,5 milliarder yuan.


Hvad sker der, når alle de gamle oftalmologiske maskiner er blevet omdannet? Video Recording System for kirurgisk mikroskop, registrerer hele operationen, som giver en perfekt løsning for medicinsk konflikter. Samarbejde med Zeiss, når Zeiss sælger en kirurgisk mikroskop, vil en video-optagelse system med nye øjne købes sammen. Video-optagelse system kan ikke kun bruges i oftalmologi, men også i ortopædi, neurokirurgi og andre afdelinger. Det har et stort marked, og en langt mere konkurrencedygtig pris end systemer oversøisk.