2016 AAO møde, ChicagoKabine nr: 250-251


WelcometovisitShanghaiNewEyesintheupcoming2016AAOMeeting! Ourlatestophthalmicportableequipment:portabledigitalslitlamp, portablefunduscameraandotherproducts, willbeondisplayforyourexperienceandguidance!

American Academy i oftalmologi (AAO) blev etableret i 1980, har nu mere end 7000 medlemmer. Som worldand #39; s største og mest omfattende videnskabelige konference om oftalmologi dækker AAO alle emner af oftalmologi og specialister. Det er det bedste sted at få oplysninger om on-the-spot uddannelse fra jævnaldrende rundt om i verden. AAO udstilling er også worldand #39; s bedste platform til at vise internationale oftalmologi-relaterede medicinske produkter og udstyr, til at finde kunder, at udvikle nye markeder og fremme internationale offentlighed.

De vigtigste emner på konferencen: grå stær, cornea og eksterne sygdomme, grøn stær, intraokulær inflammation, uveitis, oftalmologi, oftalmologi, oftalmologi, oftalmologi, oftalmologi, strabismus kirurgi, retinal sygdomme, glaslegemet sygdomme, visuelle rehabilitering og så videre.


På displayet
Håndgreb Fundus kamera


HD imaging og stabil ydeevne

Nonmydriatic og bred visning

Nem betjening og bærbare til at bære

Service af big data og forskellige læsetilstand

Skudt og gemme, realtid transmission af fundus fotos via WIFI
Bærbare digitale spaltelampe

High Definition andStable billede

10 gange forstørrelse og Real-time visning af High Definition Imaging, for mere præcise detaljeret vurdering


Helt nye optisk afspejlet store Field of View

Professionelle optiske Design for forreste fotografi tilbyder dig et klare og lyse billede.


Nem betjening og fremragende bærbarhed

Elegante udseende med ergonomi og humaniseret ansøgning, giver mere praktiske og effektive produkt. En knap, en HD forreste billede er taget til fange.


Uafhængig forskning og udvikling adapter serie af nye øjne