Forståelse viden aktivt med optometrist optometry undersøgelse

Briller

Briller for accept af optometri når de fleste mennesker er passiv. For at opnå mere præcise øje testdata, kan vi foretage nogle ændringer, for at blive "passiv" til "aktiv", som er behovet for at forstå grundlæggende i optometri, aktivt med optometrist afprøvning, og respektere virkeligheden af brydning data.


Ofte fokus på grundlæggende viden giver os optometry optometry opnå ideelle resultater, ikke kun behøver at vide nogle skal også være proaktiv med optometrist optometry viden test.


Som anmodet i optometri og visuelle mål fiksering. Optometrist i bestemmelse af refraktive, bruge ofte en pointer eller sprog tyder på, at vi bør se på mål, vi får de bedste tips og boot kan gøre det i tide, der er også behov for at samarbejde aktivt optometrist med angivelse af real vision kan se. Kun vores erklærede vision vil er reel, og vedligeholde nøjagtigheden af optometri, få den mest præcise og optimal grad af korrektion.


I optometri, bør dem, der bruger briller også opmærksomme på virkeligheden. Problemsshould ikke bekymre sig, i forbindelse med effektiv kommunikation, og derefter søge løsninger, bør aktivt at kommunikere og Optometrister at få den mest præcise realistisk optometry grad.