Fleksibel og mobil fundus imaging

All-in-one med indbygget kamera og computer, fem automatiserede funktioner til forbedret lethed-i-brug, skærm og indikator for operatøren hjælpe, Navigation i stereo og panorama fotografering, flash lavintensive og rolig lukkerlyd.

Pålideligt afsløring og kontrol retinal lidelser er nøglen til at sikre pleje af høj kvalitet og opretholde visionen om dine patienter. Som en mobilFundus kamera, det er den perfekte tænkelig ledsager. Takket være kameraets ikke-Mydriatisk drift og præcis autofokus funktion er dilatation af øjnene ikke påkrævet. Dens batteri giver ekstra fleksibilitet.


Shanghai nye øjne medicinsk Inc. er en omfattende virksomhed integrere flere sektorer som medicinsk-investeringer, ledelse, Digital oftalmologiske udstyr udvikling, produktion og General Agent omkring Kina af amerikanske TTI Digital High Definition produkter. Færdigheder Neweyes udviklet,Fundus kamera;Optometri udstyr;Oftalmologiske mikroskop;Spaltelampe; har vundet Copyright af Peoplesand #39; s Folkerepublikken Kina.

Yderligere oplysninger omFundus kamerahttp://www.eyesmed.com/fundus-Camera/